Балкан
12. October 2017 - 12:04

Ќе се насмеете до солзи: Еве што пишува на овој надгробен споменик

Навистина е невкусно да се фотографир ана гробишта, но понекогаш едноставно, тоа мора да го направите.

Така и корисник на Фејсбук не можел, а да не го слика овој надгробен споменик, на кој оние кои го подигнала оставиле и своја кратка работна биографија.

-Споменикот го подигаа додека се живи сопруга Милица, службеник и синот Богдан - самостоен електропроектант, нуркач и крводарител, пишува на овој надгробен споменик.