Живот
13. March 2017 - 21:17

Ќе плачете од смеење - политикологот доживеа хаос додека имаше интервју

Снимката на политикологот Роберт И. Кели е погледнета од безброј луѓе ширум светот, а и вие ќе плачете од смеење кога ќе видите за што станува збор.  имаше интервју имаше интервју тој имаше интервју преку скајп, прво му влезе едното дете, па помалото дете, па сопругата за да ги избрка надвор.
 
Видеото со брзина на светлината се прошири на Интернет и стана хит.