Македонија
19. November 2016 - 20:24

Ќе има ли снег за Нова Година? - Временска прогноза до крајот на 2016.

Еве какво ќе биде времето до крајот на годината. Не чекаат многу пресврти. Оваа Нова Година нема да ја пречекаме со снег.