Македонија
2. March 2021 - 18:55

Кисела Вoда најави дека улиците ќе ги чисти во 2001 година

Кисела Вода преку профилот на Фејсбук најави дека ќе ги чисти улиците. Меѓутоа, на фотографиите со распоредот, наместо 2021, пишува дека улиците ќе се чистат пред 20 години, односно во 2001 година. 
 
-Целосниот распоред за акцијата за миење на улиците, а наскоро ќе следи и акција за прибирање и отстранување на кабаст отпад, се вели во објавата.
 
 
Даниел Василев