Македонија
23. January 2017 - 15:59

Карпош ги чисти улиците од снежните наноси

Комуналните служби кои ги ангажираше oпштина Карпош, денеска интензивно ги чистеа улиците зафатени од снежните наноси, кои поради ниските температури резултираа со замрзнати коловози, информираат од општината.

Од oпштина Карпош апелираат до своите граѓани, да ги отстранат возилата од улиците, за да можат  специјализираните служби, непречено да работат на расчистување на снегот и мразот.