Џет-Сет
29. December 2016 - 17:06

Карлеуша откри тајна: Мрка и Ана цела ноќ имаат секс!

Сите забележале дека Ана Бекута во последната емисија на „Ѕвездите на Гранд“ била деконцентрирана и дека едвај зборувала, а единствено само Јелена Карлеуша ја знаела причината за нејзината состојба.

Таа објаснила дека Ана се чуствува уморно бидејќи цела ноќ имала секс со Мирко.