Џет-Сет
28. September 2017 - 16:36

Карлеуша направи хаос во Истанбул, сите очи вперени во нејзе поради облеката во која настапила

Јелена Карлеуша вчера отпатувала за Истанбул, каде вчера го одржала првиот голем солистички настап.

Поп ѕвездата настапила во клубот "Masquearade", пред кој останале неколку стотина луѓе кои не успеале да влезат.

Колку голема била заинтересираноста за нејзиниот настап неколку дена претходно а особено вчера, зборува фактот што сите медиуми од Истанбул биле во клубот за да ги проследат перформансите на Карлеуша.

Јелена имала затегнато високо подигнато репче а со стајлинот објаснила зошто ја сметаат за најстилизираната жена на овие простори.