Џет-Сет
28. April 2016 - 21:41

Карлеуша како никогаш досега

Хуманитарната шоу програма „Твоето лице звучи познато“ е популарна и една од најгледаните емисии ширум светот. Причина за тоа е што гледачите сакаат да гледаат како познатите се снаоѓаат во имитации на другите јавни личности.
 
Ниту Словенците не останале имуни на ТЛЗП треската, а во нивната верзија една од натпреварувачките, Јана Шуштершич ја имитирала Јелена Карлеуша.