Џет-Сет
31. October 2016 - 20:46

Кардашиан има ново момче

Најстарата сестра од кланот Кардашијан, 37- годишната Кортни, има ново момче.

Станува збор за 23 годишниот манекен Јунес Бенџим.

Кортни и Јунес биле видена на заедничка романтична вечера во Париз истиот ден кога Ким Кардашиан  е ограбена во хотел во француската престолнина.

kardasijan-1
Инаку младиот Јунес пред еден месец ја раскинал врската со  моделот на „Викторија сиркетс“ Џордан Дан.

kardasijan-2

kardasijan-3

kardasija-4