КАРАСЕВДА

Loading Video...

Незимерната љубов помеѓу преубавата Нихан и неверојатно привлечниот Кемал (лик донeсен од познатиот Бурак Овчит, актерот кој ја играше улогата на Бали бег), ќе наиде на безбројни пречки и негодувања. Уцени и закани.

Сепак, силината на љубовта и неверојатната припадност која ќе се создаде помеѓу двајцата млади, ќе направи таа љубов да опстои и да се справи со сите неприлики.

Случајната средба ќе ја отвори страницата на една бескрајна љубов.

Серија која во изминатата година ги освои првите места на гледаност во сите земји на прикажување на истата.