Македонија
27. September 2021 - 11:02

Камион се преврте на бул. „Борис Трајковски“ - сообраќајот во застој

Извртен камион претпладнево предизвика застој во сообраќајот на булаварот „Борис Трајковски“, на потегот каде што извршуваат градежни работи за реконструкција.

На тој дел од потот што води од Драчево кон Охис, наизменично се пропуштаат возила во двата правца. Нема информации дали некој е поивреден.