Македонија
18. October 2021 - 13:19

Камиказа: Бронзата е медал за на маратон но не и за избори, ви благодарам за поддршката

Кандидатот на Левица, Петар Георгиевски-Камиказа, преку Фејсбук упати благодарност на сите кои му дадоа поддршка на овие локални избори.

„Бронзата е медал за на маратон, но не и за избори. Ви благодарам за поддршката и за искрените намери. Нека победи подобрата или подобриот“, напиша Георгиевски.