Бизнис
5. September 2016 - 19:42

Камчев консалтинг е национален шампион на европските бизнис награди

Компанијата Камчев Консалтинг е прогласена за Национален шампион на Европските бизнис награди, што претставува најголем бизнис натпревар во Европа, создаден со цел презентација на најдобрите практики во Европската бизнис заедница. 
 
Наградите, сега во својата 10-та година, се поддржани од страна на бизнис лидери, академици и политички претставници од цела Европа, а оваа година се вклучени со повеќе од 33.000 бизниси од 34 земји.
„Особено сме горди што сме избрани да ја претставуваме Македонија како национален шампион на Европските бизнис награди, кои се широко признаени и ги претставуваат најдинамичните европски компании“, изјави Јордан Камчев, извршен директор на Камчев Консалтинг.
 
Адријан Трип, главен извршен директор на Европските бизнис награди изјави "Честитки до Камчев Консалтинг кои беа избрани да ја претставуваат својата земја како национални шампиони. Тие се клучот за успехот на силната европска бизнис заедницата.