Џет-Сет
30. July 2016 - 21:00

Каква трансформација! Сте ја виделе ли Анета Молика без шминка?

Анета Мицевска од групата Молика периодов е на печалба во странство, но патувајќи од една до друга дестинација, таа очигледно практикува сосема обичен изглед, кој воопшто не потсетува на изданијата, по кои јавноста ја памети.

Пејачката можеме да признеме дека е една од ретките, која не се срами да покаже како изгледа без шминка и недотерана.

За разлика од нејзините колешки кои не сакаат во јавноста да се појават доколку не се средени од глава до пети, Анета изгледа дека нема таков проблем. Погледнете како изгледа пејачката во сосема природно издание, на прошетка низ Торонто.

1aneta

2aneta

3aneta