Живот
10. October 2016 - 13:26

КАКВА ИЗМАМА: Погледнете што му подметнале на бензинска пумпа наместо бензин!

Посетител на една бензинска пумпа во Лос Анџелес ја проби големата измама или ненамерната грешка која се случила на местото каде пробал да наточи гориво.

Имено, во еден момент го повлече цревото од отворот на резервоарот и од него не течеше ништо. Потоа погледна на бројчаникот кој ги брои колку литри гориво сте ставиле и износнот за плаќање, па виде неверојатна работа - бројките се вртеле, всушност како да точи гориво.

Кога прекинал „точењето“ на бензин неговиот долг изнесувал 50 долари. Секако, 50 долари за ништо.

И кој знае колку од нив така биле насамарени...