Џет-Сет
5. May 2016 - 18:38

Kаков подарок ќе му купи Лепа Брена на синот?

Синот на Лепа Брена и Боба Живојиновиќ наскоро ќе започне да живее сам. Лепа и Боба на најмладиот син Виктор ќе му купат стан во Белград, а за оваа недвижност ќе искешираат околу 100.000 евра. Тие разгледуваат станови, а најмногу им се допаднал еден во Нов Белград.
 
Пресреќен сум. Имам најдобри родители на светот. Тие се за мене богови. Додека се живи ќе се грижат за мене, а јас ќе ги почитувам, рекол Виктор.