Свет
20. October 2017 - 17:31

Каков кикс: Крадец сакаше да украде мобилен телефон од теретана, но зажали како никогаш досега во животот

Не е убаво да се краде, не, не! Тоа сигурно го сфати и крадецот кој очигледно е многу глуп. 
 
Тој дошол да „оперира“ во теретана која во тој  момент била преполна со луѓе кои се експерти во борачки вештини. Кога го забележале се случила вистинска брканица и голем хаос. 
 
Погледнете  како крадењето му излезе низ нос.