Џет-Сет
7. April 2019 - 21:04

Каков човек: Актерот Киану Ривс (54) со овој потег покажа дека никој не му е рамен

Актерот Киану Ривс неочекувано стекна нови пријатели откако неговиот лет мораше да изврши принудно слетување овој викенд. Овој популарен холивудски актер патуваше од Сан Франциско во Бурбанк во Лос Анџелес кога неговиот лет беше принуден неочекувано да слета во Бејкерсфилд.

Во видео снимките кои ги снимија неговите сопатници, Ривс е виден како презема инцијатива за ревидирање на наредните планови за патување, а на крајот влезе во автобус заедно со другите патници - зошто во тој момент возењето до Лос Анџелес беше побрзо од летањето.

Некои од видео снимктеи на патниците го покажуваат и за време на возењето со автобус. Ривс им читаше забавни факти за Бејкерсфилд на своите сопатници, пред преку ЈуТјуб да им пушти музика што по потекло е од овој град (кантри музика од 1950 која настанала во ова рурално место).

Подоцна, откако стигнале на своите дестинации, Ривс е забележан како со останатите патници оди во еден ресторан за брза грана, како да е еден од нив - сосема обичен човек, а не еден од најпознатите актери на денешницата.