Живот
24. January 2016 - 11:48

Како од обична стара чаша, до вистинско уметничко дело

Следете ги упатствата на видео клипот и сами направете си уметничко дело од обична стара чаша. Можете да ги вклучите и вашите деца, сигурно ќе уживаат.