Македонија
2. February 2017 - 14:56

Како најмалото место во Македонија, со најмногу религии, ги држи сите На Иста Страна?

Колешино е место во кое околу 1000 жители повеќе од сто години го чуваат мирот и единството, иако во него има дури четири или пет различни христијански цркви. Православни, методисти, протестанти, адвентисти, сабтојани, јеховини сведоци… баптисти… Но, внимнавајте овде има и атеисти… Се ова на едно вакво мало место, а нема кавги и поделби…

Сител Телевизија, Сабота 11 часот!

Следете не и на нашата Фејсбук фан страна на следниов линк.