Македонија
13. February 2018 - 16:20

Како македонски камионџија се справува со германска полиција: Полицаецот му вели имаш лоши гуми, а нашиот му одговара…

Како сакате речете човекот успешно се извлече и со сигурност избегна ригорозна германска казна.

Целата случка притоа одела на една германска ТВ емисија. Полицаецот му вика на нашиот камионџија нешто во врска со лошите гуми на неговиот камион, на што Македонецот одговара дека не е проблем, а потоа му вика на нашки “Дај ми број ќе ти се јавам од Македонија”

Погледнете: