Џет-Сет
3. October 2016 - 13:28

Kако излезени од холивудски филм - Столе Стоилов и неговата поубава половина блескаа на свадба

Столе Стоилов и неговата поубава половина, блескаа на свадба, како излезени од холивудски филм. Убавата бринета се одлучи за секси црвен фустан, а ракометарот за класична бела кошула, која е вистински избор за секоја свечена пригода.