Џет-Сет
17. October 2016 - 10:17

Како изгледала Ирина Шајк пред пластичната операција

Ирина Шајк не била отсеогаш онаква каква што ја гледаме на екраните. Убавата Русинка изглеала понаку во минатото, и тогаш го немала заштитниот знак устата.