Живот
1. November 2015 - 20:53

Како изгледа мајката на Барбара и Тина од „Големиот Брат"?

Мама Јасминка Шегетин, гордо објавува фотки на социјалните мрежи од нејзините две убави ќерки кои се дел од шоуто Големиот Брат. Мајката на атрактивните Барбара и Тина за себе вели дека е модерна жена и дека ги поддржала своите ќерки во одлуката да влезат во Големиот Брат. 
 
- Јас сум им пријателка на моите деца, не само мајка, отсекогаш сме имале таков однос. Блиски сме и знам се за нив, вели гордата Јасминка, пренесе Нет.хр.
 
Иако не може точно да се процени која од сестрите личи повеќе на мајка им со оглед на тоа дека имаат правено естетски операции, едно е сигурно, и двете имаат безрезервна поддршка од неа.