Живот
25. July 2016 - 13:00

Како експресно брзо да направите скара од лименки?

Кога следниот пат ќе одите на кампување или во природа, наместо скара, спакувајте лименки пиво! И да без паника...
 
Нема да пиете, што се вели, на голо. Напротив. Празните лименки може да ви послужат како скара. 
 
Многу е еднсотавно: исечете ги врвовите на шест празни лименки, наполнете ги со јаглен и ќе добиете скара!
 
Впрочем погледнете го упатството: