Живот
18. January 2017 - 10:16

Kако диносаурус - Oгромен алигатор снимен како се шета низ Флорида

Видеото кое буквално го шокираше светот не е никаква монтажа, туку е вистински огромен алигатор.
Неговото име е ‘Humpback’ и е вистинска ѕвезда во Лејкленд во Флорида.
 
Според комисијата за заштита на животните во Флорида, најголемиот забележан алигатор бил дол 4 ипол метри и бил мажјак.