Живот
3. January 2017 - 19:12

Како денес изгледа Марија која пред 3 месеци беше жигосувања од својот сопруг

Марија Феризовиќ, жртва на брутално семејно насилство чии фотографии во октомври го потресоа цел регион, таа првиот работен ден во новата година почнува да работи во АМСС.

Фотографијата на Марија Феризовиќ (21), над која невенчаниот сопруг брутално се изживувал е од почетокот на октомври.

А во овие три месеци многу се променила.

marija