Живот
5. February 2017 - 21:01

Како да поправите расипан патент за само неколку секунди

Сигурно неколку пати ви се случил разделен и расипан патент, по кој гардеробата станува неупотреблива, а често пати ви оди на нерви.

Најчесто страдаат чантите и паричниците, но и гардероба како што се фармерките. Благодарени на советот од видеото, кое е прегледно повеќе од 4 милиони пати, ваквите непријатности никогаш повеќе нема да ве фатат неподготвени, без оглед дали сте дома, на работа или на патување.