Живот
27. јуни 2016 - 21:03

Како да извадите заб, ви треба само конец, мусли и верверичка

Еден татко снимил видео: како на оригинален и забавен начин да му извадите млечен заб на своето дете. Оваа метода на никој не би му паднала на памет.

Потребни ви се конец, малку мусли и верверичка. Да, добро прочитавте.

Треба со едниот крај од конецот да го врзете запчето, а на другиот крај да врзете мусли или орев, или нешто слично што верверичките сакаат да јадат. Идејата е следна, верверичката ќе ја види храната и ќе грабне. Во тој метеж ќе „отиде“ и забот.

Еве како успешно излезе оваа операција: