Македонија
14. July 2020 - 12:09

ЈСП: Утре дежурни билетарниците на Транспортен центар, Зелено пазарче и во Ѓорче Петров

 Јавното сообраќајно претпријатие Скопје информира дека во текот на утрешниот ден дежурни ќе бидат три билетарници.

Од 7 до 19.30 часот ќе работат билетарниците на Транспортен центар и Зелено пазарче, а од 7 до 13 часот, отворена ќе биде билетарницата во Ѓорче Петров.