Џет-Сет
6. October 2017 - 14:41

Јована Јоксимовиќ со близначињата излезе од болница: Еве како пресреќната водителка изгледа по породувањето

Водителката Јована Јоксимовиќ која се породи на 2. октомври, денес околу 13.15 излегла од болницата  заедно со близначките Ана и Срна.

Јована и бебињата од болницaта ги изнеле Жељко и малиот Коста (3).

Водителката едноставно блескала, нејзината насмевка на лицето кажува се.