Тенис
11. July 2016 - 20:06

Јотовски напредуваше за 100 места во двојки

Томислав Јотовски напредуваше на ранг листата во двојки со двете победи на турнирите во Скопје и со новите 36 поени има вкупно 70 поени и се наоѓа на 681 место или има напредок од 109 места.

Покрај Јотовски во конкуренција на двојки ранг има и Мицов, кој се наоѓа на 1.716 место.