Џет-Сет
14. November 2016 - 11:36

Јелена Карлеуша откри кој пејач завршил во нејзиниот кревет

Карлеуша откри кој пејач завршил во нејзиниот кревет, но само преспал и ништо повеќе.

Да ви објаснам, тоа е најголемата перверзија на сите времиња. Ми тропа некој на вратата, отворам и Сејо вели: „Јелена дојдов да се поздравиме, настапот беше одличен“. Не го прашав од каде му е бројот на мојата хотелска соба. Тој влезе и додека ги средував работите, легна на мојот кревет и заспа, изјави Карлеуша, која додаде дека го напуштила хотелот пред Калач да се разбуди.