Џет-Сет
29. July 2016 - 12:31

Јелена Голубовиќ го покажа 50-годишниот вереник - Ќе се шокирате кога ќе видите како изгледа!

Јелена Голубовиќ често го споменува својот драг кој се расфрла со подароци, а сега одлучи да открие во јавноста кој е тој.
 
Јелена и Даут Дашо Калач го прославиле неговиот 50. роденден во романтична атмосфера.
 
Фотографијата потврдува дека и двајцата се „заљубени до уши“, а судејќи според зборовите на Јелена, таа ја најде љубовта на својот живот.