Џет-Сет
15. March 2016 - 16:19

Јавноста во шок, синот на Аркан откри голема тајна за Цеца!

Синот на Аркан, Воин Ражњатовиќ  ја напиша книгата „Приказна за мојата маќеа“ во која Цеца ја обвинува дека им  помагала на Земунскиот клан во изведување на киднапирање. 

- Во самата хиеархија на Земунскиот клан, Цеца имала важна улога. Не била само миленичка или маскота како што се претпоставувало. Нејзината улога била од клучни вредности - таа била мамка за милионски киднапирања. Во тоа време била во врска со познатиот српски кошаркар кој играл во NBA лигата. Планот бил да го намами да дојде во Белград каде Земунците ќе го киднапираат и од него ќе изнудат 10 милиони долари.  Исто така Цеца и Земунците сакале да го киднапираат човекот кој со години влегувал во нивната куќа и кој ден денеска е успешен бизнимсен и сопственикот на Пинк ТВ, наведува Воин Ражњатовиќ.