Живот
3. October 2015 - 14:39

Јапонија полуде по ова куче! - Еве зошто

Ова е дефинитивно најслаткиот работник во киоск во Јапонија и пошироко! Секое утро, Шива љубезно ги дочекува сите купувачи и им ги додава артиклите, а се што сака за возврат е да го погалите по глава.