Балкан
6. October 2017 - 12:03

Ја запроси среде плоштад: Нека ме гледаат сите, не ми е гајле - те сакам! - Но, таа...

Ова видео е доказ дека романтичните сцени од филмовите не уништија.

Имено ова младо момче кое среде плоштадот во Зрењанин, изнајми камера, направи срце од букети со ружи и спреми романтичен говор за својата сакана, која ако го гледате видеото ќе видите дека со сите сили се трудеше да не побегне .

Додека тој клечеше на плоштадот, луѓето околу нив снимаа и се смееја.

Сепак на крајот ја прифати понудата за брак, но не баш така возбудена и среќна како што би очекувале по романтичните сцени кои ги гледаме во филмовите, па така ова видео нека ви биде поука.

Не секој сака да прави драма од овој чин, можеби вашата партнерка сака да го направите тоа во некоја поинтимна атмосфера и без камери.