Живот
7. January 2019 - 10:17

Ја задоволувал насред толпата за време на ТВ пренос

Еден пар од Њујорк имал одличен почеток на 2019-та година, судејќи според снимката која вирално се шири на социјалните мрежи.

И оваа година голем број луѓе се собрале на Тајмс Сквер за да ја дочекаат Новата година, а дел од телевизиите ја пренесувале атмосферата од улицата. Меѓутоа, едно видео привлече големо внимание, а на него се забележува како зад новинарката, во толпата луѓе, еден пар изгледа како да има секс.

Снимката започна масовно да се споделува, а корисниците на социјалните мрежи се сложни дека тие двајца воделе љубов насред насобраната топла.