Живот
16. December 2015 - 13:38

Ја заборави Тина: Дарко се фрли во акција, му се допаѓа Маја Шупут!

Маја Шупут објави фотографија на Инстаграм од својата турнеја, а меѓу нејзините обожаватели се најде и Дарко, победникот од Големиот Брат.
 
Дарко Петковски (27) не губеше многу време по победата во Големиот Брат и се фрли на лајкување, а меѓу фотографиите е и топлес фотографијата на Маја Шупут (36) со која најавува концерт во Хрватска.
 
Не е познато дали на Дарко му се допаѓа фотографијата поради уметничките вредности или пак е нејзин голем обожавател.
 
Дарко со победата во Големиот Брат однесе околу 100.000 евра, а Тина додаде дека има шанса да завршат во врска со Дарко.