Живот
3. March 2018 - 14:46

Ја удри со грутка снег за време на пренос во живо - реакцијата на репортерката урнебесна

Сѐ е можно за време на пренос во живо. Може да биде и многу ризично со огледа на тоа дека секој може да влета во кадар со желба да има неколку секунди слава. Така во Ирска момче одлучило да привлече внимание, удирајќи ја репортерката Ајслинг Ни со грутка снег во главата, а виео-снимката за кратко реме го погледнале голем број луѓе.

Ајслин на многу шармантен начин се изборила со ситуацијата во која се нашла, додека момчето избегало во непознат правец.

Погледнете: