Балкан
6. јуни 2016 - 9:17

Ја убил сопругата па сам си пресудил - детенце остана без мајка и татко

Голема трагедија се случи кај Пријепоље кога беа пронајдени безживотно тело на маж и жена. Безживотните тела биле пронајдени во близина на една кафеана.

27-годишниот маж чиј идентотет не се открива со пушка ја усмртил сопругата, и зад себе го оставил своето 2-годишно дете. Најверојатно се рабти за убиство и самоубиство од љубомора.

Телата се префрлени на обдукција која ќе покаже како точно настапила смртта.

Соседите тврдат дека парот имал караници и недоразбирања, но не верувале дека ќе дојде до ова.