Бизарно но вистинито
4. July 2017 - 15:43

Ја реновирале старата куќа, а тоа што го пронашле под неа - ги згрозило

Ерика Карнер ја реновирала својата куќа од детството во Сан Франциско, а потоа нејзиниот изведувач на работите пронашол нешто необично.
 
Под куќата имало кутија направена од дрво и стакло.
Сфатиле дека кутијата е всушност ковчег во кој се наоѓа мало дете.
 
Се верува дека е погребано пред 120 години кога на земјата на која куќата се наоѓа имало гробишта.