Живот
29. August 2015 - 11:22

Ја реновирале куќата и во неа пронашле скриен сеф - тоа што го нашле во него им го променило животот

Пар од Америка одлучил да го реновира својот дом каде откриле скриен сеф. Тоа што го пронашле во него ги изненадило.
Пар од Феникс во Америка решило да ја реновира својата куќа. Тие решиле да ја реновираат бидејќи била стара повеќе од 50 години. Во текот на реновирањето тие на подот на кујната откриле сеф.
Кога го товориле сефот се шокирале. Во сефот имало пари и алкохолен пијалок. Вкупно пронашле 51.080 долари и шише бурбон од 1960 година.
Во сефот пронашле книга која е издадена во 1977година а во неа се наоѓала црно бела фотографија од мистериозен човек.
Парот од Америка во шега нагласил дека парите ќе ги врати на сопственикот доколку се јави, но дека шишето бурбон ќе го задржи.