Џет-Сет
13. December 2017 - 12:48

Ја прашаа Сузана Манчиќ во емисија дали повторно би снимила домашно порно, еве како одговори на предизвикот

Сузана Манчиќ остана во шок по прашањето од водителот дали би се согласила да сними „домашно секс видео“, но во многу поскапа и попрофесионална варијанта од онаа на која претходно и се претстави на публиката/

На некогашната лото девојка и беше потребно малку време да се собере и да одговори со насмевка.

-Не! Доста беше! - рече таа, на што ја дочека забелешка дали можеби тоа би го направила од љубов.

-Повеќе не ни од љубов, заклучи Манчиќ.