Џет-Сет
2. October 2017 - 19:18

Ја остави непосредно пред смртта - се огласи поранешниот сопруг на Дона Арес

Дона Аред пред да почине се разведе од својот сопруг, а за тоа сите ги извести со порака на социјалните мрежи.

- Готово е и не ми е жал, кога нема доверба нема ништо. Збогум засекогаш, напиша Дона.

Нејзиниот сопруг пак велеше дека останале пријатели, дека многу ја цени и поддржува во тешките мигови.

- Јас најдобро знам како ми е, направив се што е во моја моќ да и помогнам. Секогаш сум и и ќе и бидам поддршка, велеше тој.