Живот
24. November 2017 - 22:15

Ја нашминка баба си за 70. роденден - трансформацијата ќе ве воодушеви

Млада девојка од Америка на својата баба и спремила големо изненадување. За нејзиниот 70. роденден младата Кристи решила да ја нашминка бабата и да и подготви изненадување. Младата шминкерка направила чудо со своите раце.

Трансформацијата е неверојатна.