Живот
21. јуни 2016 - 18:48

Ја исече бананата и парчињата ги стави во шише - Кога ќе видите зошто и вие ќе го направите истото

Најверојатно и на вас мувите ви се најдосадната работа на светот, но со овој трик мувите ќе станат минато. 

Земете пластично шише за вода, малку шеќер и банана. Оваа замка за муви можете да ја направите за неколку минути. 

Исечете го шишето на половина, ставете шеќер на дното од шишето и бананата исечете ја на ситни парчиња, па ставете ги во шишето, додајте доволно  вода за да се покријат бананите и шеќерот.