Џет-Сет
28. November 2017 - 10:59

Ја глумеше главната улога во „Не се давај Нина“: Еве како изгледа денес Нина и со што се занимава

Серијата „Не се давај Нина“ која пред неколку години се емитуваше и кај нас и која забележа голема гледаност во прв план ја истакна младата актерка Лана Гојак, која всушност ја глумеше Нина.

Иако по улогата во оваа серија практично можеше да бира улоги, Лана по серијата одлучи да посвети на театарот каде продолжила да глуми.

Пo долгогодишна работа Народниот театар во Истра, Лана одлучила да стане слободен уметник, потоа и се отвориле многу можности. Во среќна врска е со Синиша Бајта, осум години постариот режисер. Еве како изгледа денес. Има голема промена.