Живот
10. January 2017 - 23:43

Ја фати сопругата со љубовникот, ниту полицијата не можела да ја спаси

Тешко е да се помирите со тоа дека вашата сакана личност ве заменила со друг, но и да останете присебен кога ќе се најдете очи во очи со другиот.

Таква несреќа го снајде и овој господин, неговата незавидна приватна ситуација стана предмет на разговор низ цела Јужна Америка.

Од бес удираше со рацете и нозете по заклучениот автомобил, со пцовки и повикување кон ривалот да се соочат, па од пријателите бараше да му донесат нешто за да може да провали во возилото.

Снимката може да посведочи и за тоа дека ниту на полицајците не им беше сеедно, но не е откриено како се завршил инцидентот, дали бесниот маж се тргнал, или пак морала да интервенира полицијата.