Македонија
8. December 2017 - 8:33

Измена на режимот на сообраќај на патот Струга-Граничен премин Ќафасан

Поради градежни работи од денеска од 14:00 часот измена на режимот на сообраќај ќе има на магистралниот пат А2, делница Струга-Граничен премин Ќафасан. 

Режимот на сообраќај ќе трае до завршување на градежните работи, соопшти Диспечерскиот центар на ЈП „Македонија пат“.